Jag heter Christina Sandin och bor i Karlskrona, i det vackra Blekinge.
Mitt intresse för djur och natur har följt mig genom livet och ofta har kameran varit med mig, eftersom jag tycker om att ha bilder som minnen.
Fågelskådning, på amatörnivå, är en hobby jag ägnar mig åt och som, förutom att vara ute i naturen mycket, också ger trevlig gemenskap. Jag  medlem i Karlskrona Ornitologiska Klubb och det blir mycket fotograferande i kombination med fågelskådning. Men det är inte enbart fåglar som "jagas och skjuts" med kamera utan en hel del andra djur också, liksom annat vackert i naturen. När jag går ut, om så bara på en stadspromenad, är oftast en kamera med. Mitt fotointresse ger mig så mycket mer än bara bilder; många trevliga upplevelser och givande pratstunder med människor jag möter. 
Förfrågningar av vänner och bekanta om de kunde se mina bilder någonstans ledde till att jag sommaren 2015 beslöt mig för att skapa en hemsida. Den kan ses som mest som ett "stort, digitalt fotoalbum" och även till dels en bilddagbok. 
 Nya foton kommer att läggas in efterhand och en del gamla kommer också att tas bort i de olika albumen. 

Det blir många fåglar som fångas på bild, liksom djuren på Eriksberg och naturen överallt. Förutom dessa favoritinriktningar fotograferar lite allt möjligt - för det är ju så livet är, att det består av "lite allt möjligt". Att kunna fånga det som sker i ögonblicket, när det händer något roligt eller oväntat och få det förevigat gör mig glad. Jag tycker om att fotografera i sekvenser, så att bilderna blir till en liten berättelse. Naturligtvis är det roligt om någon bild blir extra bra men de flesta av mina bilder är "helt vanliga" och några ambitioner på teknisk perfektion har jag inte.
Emellertid hoppas jag att Du, som "tittar in" på min sida, finner några av bilderna tilltalande.